Demencia Prevenció Program indul Biatorbágyon

 

Az Egészségház izgalmas Demencia Prevenciós Programot indít 2024-ben, amely új lehetőséget kínál agyunk egészségi állapotának javítására és a demencia kockázatának csökkentésére.

A Program fő célja, hogy felhívja a figyelmet a demencia megelőzésének fontosságára, és segítse a lakosságot abban, hogy aktívan részt vegyenek saját szellemi egészségük megőrzésében, és ezáltal életminőségük javításában.

A programban a digitális technológiák nagy szerepet játszanak.

A Program részeként online oktatási anyagokat, személyes találkozókat  és kognitív szűréseket kínálunk., amelyek segítségével lakosaink megtanulhatják az egészséges életmódra és az agy egészségének megőrzésére vonatkozó legfontosabb stratégiákat.

A játékos eszközök segítenek a kognitív állapot figyelésében és a szellemi frissesség, mentális agilitás fenntartásában. Ezáltal az emberek könnyedén nyomon követhetik saját kognitív egészségüket, és időben észlelhetik az esetleges változásokat, amelyekre figyelmet kell fordítani.

A Biatorbágyon indításra kerülő Demencia Prevenciós Program egy olyan kezdeményezés, amely valódi változást hozhat az idősebb emberek életében, és hozzájárulhat az egészségesebb, boldogabb életmód eléréséhez. A program sikere nemcsak a helyi közösség, hanem az egész ország számára is inspirációul szolgálhat.

Első lépésként a Programban támogató Partnerünk a www.kognitivtesztek.hu – PreDEM Neurológiai Prevenciós Szűrővizsgálati és Terápiás Platform biztosít minden érdeklődő számára Ingyenes hozzáférést.

Kezdjük el közösen a saját agyunk állapotfigyelését JÁTÉKOSAN!

Kérdéseket az alábbi címen fogadjuk: egeszseghaz@biatorbagy.hu

 

 

 

Facebook
Tisztelt páciensünk!
Időpontfoglalási felületünk megújult és funkcióiban jelentősen bővült! Használatához regisztráció és bejelentkezés szükséges.
Új