Herceghalmi lakosok ellátása

Kedves herceghalmi Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Biatorbágy és Herceghalom Önkormányzatának megállapodása alapján

  • A biatorbágyi  Egészségházban  térítésmentes tudjuk fogadni a herceghalmi lakóhellyel vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkező  betegeket. 
  • A beutaló köteles rendeléseken és  a laborban a pácienseket akkor tudjuk térítésmentesen fogadni, ha vizsgálatot  a herceghalmi gyermek és felnőtt háziorvosi ellátást biztosító egészségügyi szolgáltatók szolgálatai (illetve ezen szolgáltatók helyettesítésével vagy a feladat- ellátásával megbízott orvos rendelte el, a beteg a herceghalomi praxisokhoz (felnőtt/gyermek)  bejelentkezett és beutalóján az alábbi NEAK finanszírozási azonosítók és/vagy orvosi azonosítók (pecsétszámok) szerepelnek:  
Felnőtt háziorvosGyermek háziorvos
Dr. Pintér Márk FIN kód: 130091068
Pecsétszám: 69393
Dr. Száray Eszter FIN kód: 130095212
Pecsétszám: 54213
Helyettes orvosok:Helyettes orvosok:
Dr. Beke Andrea
Pecsétszám: 53218
Dr. Nemes Nagy Györgyi
Pecsétszám: 40788
Dr. Győri Katalin
Pecsétszám: 55579
Dr. Szabados Borbála
Pecsétszám: 30961

Minden más esetben  a területileg illetékes Szakrendelőben – ez labor esetében Budaörs –  térítésmentesen elvégzik a vizsgálatot. Az Egészségházban az egyéb beutalóval érkező betegek esetében a vizsgálat önköltségét számlázzuk.

A két település Önkormányzatával együttműködésben dolgozunk azon, hogy a területi ellátási kötelezettség bővítésével  az Egészségház valamennyi szolgáltatása térítésmentesen hozzáférhető legyen betegeink számára

Megértésüket köszönjük