Herceghalmi lakosok ellátása

Kedves herceghalmi Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Biatorbágy és Herceghalom Önkormányzatának megállapodása alapján

  • A biatorbágyi  Egészségházban  térítésmentes tudjuk fogadni a herceghalmi lakóhellyel vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkező  betegeket. 
  • A beutaló köteles rendeléseken és  a laborban a pácienseket akkor tudjuk térítésmentesen fogadni, ha vizsgálatot  a herceghalmi gyermek és felnőtt háziorvosi ellátást biztosító egészségügyi szolgáltatók szolgálatai (illetve ezen szolgáltatók helyettesítésével vagy a feladat- ellátásával megbízott orvos rendelte el, a beteg a herceghalomi praxisokhoz (felnőtt/gyermek)  bejelentkezett és beutalóján az alábbi NEAK finanszírozási azonosítók és/vagy orvosi azonosítók (pecsétszámok) szerepelnek:  
Felnőtt háziorvosGyermek háziorvos
Dr. Pintér Márk FIN kód: 130091068
Pecsétszám: 69393
Dr. Száray Eszter FIN kód: 130095212
Pecsétszám: 54213
Helyettes orvosok:Helyettes orvosok:
Dr. Beke Andrea
Pecsétszám: 53218
Dr. Nemes Nagy Györgyi
Pecsétszám: 40788
Dr. Győri Katalin
Pecsétszám: 55579
Dr. Szabados Borbála
Pecsétszám: 30961

Minden más esetben  a területileg illetékes Szakrendelőben – ez labor esetében Budaörs –  térítésmentesen elvégzik a vizsgálatot. Az Egészségházban az egyéb beutalóval érkező betegek esetében a vizsgálat önköltségét számlázzuk.

A két település Önkormányzatával együttműködésben dolgozunk azon, hogy a területi ellátási kötelezettség bővítésével  az Egészségház valamennyi szolgáltatása térítésmentesen hozzáférhető legyen betegeink számára

Megértésüket köszönjük

Facebook
Tisztelt páciensünk!
Időpontfoglalási felületünk megújult és funkcióiban jelentősen bővült! Használatához regisztráció és bejelentkezés szükséges.
Új