Új oltások az Egészségházban❗️

A COVID 19 járvány megfékezése érdekében, a védekezés rendszerébe bekapcsolódva a biatorbágyi Egészségház újra kijelölt oltópontként működik a Pest Megyei Kormányhivatal népegészségügyi feladatkörében eljáró Érdi Járási Hivatala határozatának értelmében.

2021 november 10-től  Pfizer, Moderna, Janssen és Shinopharm vakcinával történik az oltás, 1-3 körös oltásokra van lehetőség. Az oltásra érkezőket szeretnénk emlékeztetni, hogy az oltási igazoláson szereplő dátumon ugyan abban az órában és percben várjuk őket, mint amikor az első oltást kapták. Például ha 13:40-re volt az első oltásra időpontja akkor a megjelölt napon ugyanúgy 13:40-re várjuk.

Az oltásra regisztrálni kell az EESZT regisztrációs oldalon!

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy az oltás hatékony védettséget ad, de idő amíg ez kialakul, így társadalmi és személyes felelősségünk a járványügyi intézkedések betartása és a nagyfokú óvatosság!

Az oltást tájékoztatás és egészségügyi vizsgálat előzi meg, majd az olthatóság eldöntése és a szükséges adminisztráció után történik a vakcina beadása, amit 30 perces megfigyelés követ.

Kollégáink a teljeskörű tájékoztatás mellett mindent elkövetnek, hogy a folyamat minél egyszerűbb és zökkenőmentes legyen.

Az oltás szervezése, az oltóanyagok elosztása, az oltási sorrend meghatározása központilag történik;mindenki egyénileg kap értesítést arról, mikor, hova kell mennie! Az Egészségházban ezzel kapcsolatban nem tudunk információt adni, ott maga az oltás történik.

FONTOS!

Az oltásra feltétlenül hozza magával TAJ és lakcím kártyáját!

  • Amennyiben van rá lehetősége, kérjük előzetesen az Egészségház oldalán elérhető „Hozzájáruló nyilatkozatot” töltse ki és kinyomtatva 2 példányban hozza magával!
  • Kérjük, a megadott időpontban érkezzen, ezzel is segítve a zsúfoltság elkerülését!
  • Az Egészségház egyéb rendelései továbbra is a megszokott rendben, a járványügyi szabályok betartásával zavartalanul működnek.

Vigyázzunk magunkra és vigyázzunk egymásra!