Kele Ildikó

Okleveles akupresszőr és fitoterapeuta

Rendelési idő:

az első rendelés 06.19. 14:00

szerda 14:00-18:00

csütörtök 08:00-12:00

Akupresszúra

Az akupresszúra, a Hagyományos Kínai Orvoslás módszere, egy több ezeréves természetes gyógymód. A testünkön található specifikus pontok stimulálásával serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait, így segít helyreállítani a belső egyensúlyt és gyógyítani a különböző egészségügyi problémákat. A stimulálás lehet masszázs, köpölyözés, moxázás, fülmag terápia, test- és fülgyertyázás.

Az akupresszúrán kívül a gyógynövények erejével tudom segíteni azokat, akik fontosnak tartják egészségük mellékhatások nélküli, szelíd módszerekkel való megőrzését, helyreállítását: személyre szabott gyógytea keverékeket és otthon alkalmazható egészségvédő módszereket is javaslok.

Fitoterápia

A fitoterápia gyógynövényekkel való betegségmegelőzés, illetve a gyógyulás segítése, aminek alkalmazása optimális esetben mindennapjaink szerves része. A kezelés  magában foglalhatja egyéb gyógyító anyagok alkalmazását is. Ezek lehetnek fűszernövények, méhészeti termékek (mézek, virágpor, propolisz), tápláléknövények, illóolajok, olajok. Mindezek erejét használhatjuk teák, ételek, italok, borogatások, lemosások, fürdők formájában. Hatásuk lehet gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, hűtő, hevítő, pótolhatnak ásványi anyagokat és nyomelemeket, vitaminokat. Segíthetik az emésztést, lehetnek szárító hatásúak, vagy éppen hidratáló hatásúak.

A hozzám fordulók, panaszaik és állapotuk függvényében, egyedi, kifejezetten hozzájuk, a problémájukhoz, állapotukhoz illeszkedő tanácsokat kaphatnak, a számukra megfelelőt választom ki a természet gazdag kincstárából. Ezek lehetnek teakeverék receptek, javasolhatok különböző zöldségeket, gyümölcsöket, húsokat, fűszereket, olajokat, tejtermékeket, mézeket, stb, amiket érdemes rendszeresen fogyasztaniuk, beépíteniük az étkezésükbe. Ezenkívül lehetnek pl. borogatások, vagy lemosásokhoz, áztatáshoz, fürdéshez használható receptek is.

A leggyakrabban ezekkel a problémákkal fordulnak hozzám: fájdalmak csillapítása, stressz, alvásproblémák, emésztési gondok, változókori nehézségek, valamint egyre többen megelőzésként vesznek igénybe harmonizáló kezeléseket, ahol a kis, kezdeti egyensúlytalanságokat korrigáljuk. Bővebb információ: https://keleildiko.hu weboldalon. Bejelentkezés: +36 30 129 9808 telefonszámon, vagy e-mail-ben: info@keleildiko.hu

Facebook
Tisztelt páciensünk!
Időpontfoglalási felületünk megújult és funkcióiban jelentősen bővült! Használatához regisztráció és bejelentkezés szükséges.
Új